Over ons

Automaterialen Haaglanden is een Webwinkel- Auto-onderdelen Grossier met een Pickup Point in Den Haag.

U kunt bij ons kiezen om uw product zelf af te halen of te laten bezorgen op uw werk, thuis of bij uw garage! We onderscheiden ons van andere grossiers in ons assortiment, prijs, afhaaltijden/bezorgtijden en goede service.

Wij verkopen alleen merken waar wij zelf achter staan, daarnaast proberen wij niet teveel verschillende merken te hanteren om het zo overzichtelijk te houden voor u. Wij kiezen per categorie uit welke merken de beste prijs/kwaliteit verhouding hanteren. Uw kunt bij ons terecht voor de bekende de zoals Castrol en Bosch maar ook verkopen wij producten van merken die minder bekend
zijn bij het algemene publiek maar wel een goede prijs/kwaliteit verhouding hanteren zoals Fanfaro en Petronas.

Uw kunt bij ons terecht als particulier of als garage, voor garages is het mogelijk om uw bedrijf aan te melden zodat u gebruik kan maken van onze staffelprijzen/kortingen.

Voor de ANWB en andere Pech/Hulp diensten, Politie, Ambulance,Brandweer en Gemeentelijke instanties zijn we 24/7 uur beschikbaar. Voor deze dienst wordt tussen 18:00 en 09:00 en in het gehele weekend en tijdens nationale feestdagen een toeslag in rekening gebracht. Wij zijn tijdens deze tijden bereikbaar op Noodnummer 06-86360568 dit nummer kunt u ook gebruiken voor Whatsapp om bijvoorbeeld een foto door te sturen.

Heeft u vragen of twijfelt uw ergens over neem dan contact met ons op via telefoon, email of via onze zakelijke whatsapp klantenservice. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en we hopen u vaker te mogen bedienen als de
Auto-onderdelen Grossier van Den Haag en omstreken.

Automaterialen Haaglanden
Uw auto is onze zorg!

Iedere zondag open!

Naaldwijksestraat 79
2515 KX Den Haag

0613110685

0613110685 Whatsapp en Noodnummer

info@automaterialenhaaglanden.nl